Schoen & Gezondheid streeft naar een professionele totaal-verzorging en controle van uw voeten.

Dit betekent dat wij nauw samenwerken met gediplomeerde pedicure.

U kunt hiervoor informatie krijgen of een afspraak maken via onze winkel.

 

Hoe belangrijk zijn goede schoenen voor uw voeten en de rest van uw lichaam?

Heel belangrijk! Uw voeten dragen immers uw lichaam. Verkeerd schoeisel is een belangrijke oorzaak van allerlei klachten, zoals pijnlijke voeten, eksterogen en botvergroeiingen. En omdat uw voeten de basis van uw lichaam zijn, kan lopen op verkeerde schoenen zelfs leiden tot problemen elders in het lichaam, zoals pijnlijke enkels, knieën en gewrichten, heup-,rug- en nekklachten en hoofdpijn.
Een goede schoen volgt de natuurlijke stand van de voet en ondersteunt het lichaam op de juiste wijze. Goed schoeisel voorkomt niet alleen problemen, maar helpt ook om klachten weg te nemen.

Comfortabel en mooi

Schoen en Gezondheid voert een breed assortiment comfortschoenen van Durea, Finn Comfort, Wolky, Footnotes, wandelschoenen van Meindl en kinderschoenen van Twinns voor meisjes en Trackstyle voor jongens.
Stuk voor stuk merken die zich onderscheiden door een ergonomische vormgeving, omdat de voet het uitgangspunt is. Vanzelfsprekend worden de modische details niet vergeten!

Goede schoenen kiest u met uw voeten

Goede schoenen zorgen ervoor dat de natuurlijke vorm en beweging van uw voeten niet worden belemmerd. Bovendien heeft u een schoen nodig die bij u past. Gevoelige voeten vragen om een zachtere zool, terwijl ook gewichtsveranderingen, lichamelijke beperkingen en persoonlijke smaak een rol spelen bij de keus van de perfecte schoen.
De ervaren medewerkers van Schoen en Gezondheid kunnen u objectief informeren over goed schoeisel. Maar veel belangrijker is, wat uw voeten ervan vinden. Goede schoenen kiest u namelijk met uw voeten! Kom daarom langs bij Schoen en Gezondheid en ervaar hoe echt comfortabel schoeisel aanvoelt.

Goed schoeisel: van jongs af aan!

Het is belangrijk om ook te letten op de breedtemaat. Kinderen met smalle voeten moeten geen schoenen dragen die in de breedte te ruim zijn, want dan geeft de schoen alsnog te weinig steun, met later alle gevolgen van dien.

Kinderschoenen moeten mooi aansluiten op de voet en voldoende ruimte bieden voor de groei die nog zal plaatsvinden.

Meer dan 40 jaar vakmanschap

Lampers Schoenen is al meer dan 40 jaar gespecialiseerd in comfort-schoenen met diverse wijdtes, voor gebruikers van steunzolen, reuma-patienten, diabetici, enz.
Misschien wilt u schoenen met klittenband of juist met veters, zwart, bruin of rood , met een gladde zool of met profiel.