Schoen & Gezondheid streeft naar een professionele totaal-verzorging en controle van uw voeten.

Dit betekent dat wij nauw samenwerken met gediplomeerde pedicure.

U kunt hiervoor informatie krijgen of een afspraak maken via onze winkel.

Hoe belangrijk zijn goede schoenen voor uw voeten en de rest van uw lichaam? Heel belangrijk! Uw voeten dragen immers uw lichaam. Verkeerd schoeisel is een belangrijke oorzaak van allerlei klachten, zoals pijnlijke voeten, eksterogen en botvergroeiingen. En omdat uw voeten de basis van uw lichaam zijn, kan lopen op verkeerde schoenen zelfs leiden tot problemen elders in het lichaam, zoals pijnlijke enkels, knieën en gewrichten, heup-,rug- en nekklachten en hoofdpijn.
Een goede schoen volgt de natuurlijke stand van de voet en ondersteunt hetlichaam op de juiste wijze. Goed schoeisel voorkomt niet alleen problemen, maar helpt ook om klachten weg te nemen.

Comfortabel en mooi

Schoen en Gezondheid voert een breed assortiment comfortschoenen van Durea, Finn Comfort, Wolky, Footnotes, wandelschoenen van Meindl en kinderschoenen van Twinns voor meisjes en Trackstyle voor jongens.
Stuk voor stuk merken die zich onderscheiden door een ergonomische vormgeving, omdat de voet het uitgangspunt is. Vanzelfsprekend worden de modische details niet vergeten!

Goede schoenen kiest u met uw voeten

Goede schoenen zorgen er voor dat de natuurlijke vorm en beweging van uw voeten niet worden belemmerd. Bovendien heeft u een schoen nodig die bij u past. Gevoelige voeten vragen om een zachtere zool, terwijl ook gewichtsveranderingen, lichamelijke beperkingen en persoonlijke smaak een rol spelen bij de keus van de perfecte schoen.
De ervaren medewerkers van Schoen en Gezondheid kunnen u objectief informeren over goed schoeisel. Maar veel belangrijker is, wat uw voeten er van vinden. Goede schoenen kiest u namelijk met uw voeten! Kom daarom langs bij Schoen en Gezondheid en ervaar hoe echt comfortabel schoeisel aanvoelt.

Goed schoeisel: van jongs af aan!
Goede schoenen zorgen er voor dat de natuurlijke vorm en beweging van uw voeten niet worden belemmerd. Bovendien heeft u een schoen nodig die bij u past. Gevoelige voeten vragen om een zachtere zool, terwijl ook gewichtsveranderingen, lichamelijke beperkingen en persoonlijke smaak een rol spelen bij de keus van de perfecte schoen.
Bent u niet meer zo mobiel, of niet meer in de gelegenheid om bij ons langs te komen, kan Lampers schoenen ook bij thuis langskomen.
Deze service bieden wij aan omdat blijkt dat het steeds moeilijker wordt voor minder mobiele mensen om vervoer te regelen van en naar de winkels.
Ook verdwijnen er steeds meer winkels uit de kleinere dorpsgemeenschappen, is de stad onpraktisch door parkeerbeperkingen en bovendien verdwijnen er steeds meer gespecialiseerde bedrijven die u goed kunnen adviseren bij de aanschaf van voor u geschikt schoeisel.
Lampers Schoenen verkoopt al 40 jaar o.a. comfortschoeisel voor senioren en geeft vakkundig advies op het gebied van nodige aan-passingen zoals steunzolen e.d.
Maak telefonisch een afspraak bij Lampers Schoenen en geef uw wensen door, wij kunnen u dan zo goed mogelijk van dienst zijn.
Meer dan 40 jaar vakmanschap    
Lampers Schoenen is al meer dan 40 jaar gespecialiseerd in comfortt-schoenen met diverse wijdtes, voor gebruikers van steunzolen, reuma-patienten, diabetici, enz.
Mischien wilt u schoenen met klittenband of juist met veters, zwart, bruin of rood , met een gladde zool of met profiel.
Geef het aan ons door en wij zorgen dat we zo veel mogelijk keuze hebben als we bij u langs komen.